Conference League

Μότα: «Ήταν μια πολύ μεγάλη πρόκριση για τη Νόα και το ποδόσφαιρο της Αρμενίας - Αναγνωρίζω τη δυσφορία με τις διακοπές»

Τα όσα δήλωσε ο προπονητής της Νόα, Ρουί Μότα, στη συνέντευξη Τύπου μετά την πρόκριση της ομάδας του επί της ΑΕΚ.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Ρούι Μότα μετά και την σπουδαία πρόκριση της Νόα στα playoffs του Conference League επί της ΑΕΚ.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της Νόα δήλωσε πως η αποψινή ήταν από τις μεγαλύτερες προκρίσεις στην ιστορία του συλλόγου, αλλά και του ποδοσφαίρου της Αρμενίας, ενώ, ερωτηθείς για τις πολλές διακοπές του ματς και τις καθυστερήσεις του αγώνα, απάντησε πως σε ένα παιχνίδι με τέτοια ένταση σίγουρα υπάρχουν και τραυματισμοι.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρουί Μότα:

Για το αν είχε σχεδιάσει το ματς όπως πήγε και ένα σχόλιο για την πρόκριση: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένας δύσκολος αγώνας απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα όπως η ΑΕΚ με ποιοτικούς παίκτες. Θέλαμε να δείξουμε όσο πιο δυνατοί μπορούσαμε. Στο πρώτο μέρος φτάσαμε κοντά στο γκολ, στο δεύτερο ξέραμε ότι η ΑΕΚ θα έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να σκοράρει. Μπήκε ένα γκολ, το οποίο δεν είμαι εγώ αυτός που θα το κρίνω. Ήταν μια πολύ μεγάλη πρόκριση για την ομάδα μας και το ποδόσφαιρο της Αρμενίας».

Για το αν την πρόκριση στα δύο ματς την έδωσε ο Τσαντσάρεβιτς: «Η δουλειά του τερματοφύλακα είναι συγκεκριμένη. Είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας όλης της ομάδας. Και στο πρώτο ματς αμυντικά η ΑΕΚ υστερούσε. Είμαι ικανοποιημένος με τον Τσαντσάρεβιτς, αλλά η πρόκριση ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς».

Για τις διακοπές που έκανε η Νόα στο παιχνίδι: «Είναι δική σας άποψη. Προφανώς σε ένα ματς με ένταση υπάρχουν τραυματισμοί. Αναγνωρίζω τη δυσφορία, αλλά ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση».

Για το τι συνέβη στο τέλος και με τι εκνευρίστηκε: «Ένας αγώνας είναι γεμάτος πάθος. Ξέρω πως δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί κάποιος μια τέτοια ένταση, αλλά αυτά που έγιναν στο τέλος δεν θα έπρεπε να γίνουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x